Disclaimer

Wij stellen uw bezoek aan onze internet site en interesse in onze producten zeer op prijs. De volgende voorwaarden zijn op het gebruik van de website van toepassing. Door deze site te bezoeken en te bekijken accepteert u de onze voorwaarden voor gebruik, zonder beperking of uitsluiting.

Wij hebben onze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, en houden ons aanbevolen voor suggesties of commentaar.

Algemeen

Informatie op onze site kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting. Het bezoeken en bekijken van deze site valt onder onze voorwaarden voor gebruik en Nederlands recht. Alle geschillen zullen worden beoordeeld door de Nederlandse rechter.

In het geval dat een onderdeel van deze voorwaarden voor gebruik door een rechtbank ongeldig of onuitvoerbaar wordt verklaard, zullen de overige bepalingen van deze voorwaarden hun gelding behouden.

Intellectueel eigendom

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten liggen bij ons, onze leveranciers en/of haar partners. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto’s en geluid) mag niet anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen.  Tenzij hiervoor vooraf schriftelijke toestemming is gegeven door ons. Het is verboden de inhoud van de site te wijzigen.

Handelsnamen en merken

Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken, slogans en logo’s die op de site getoond worden, al dan niet geregistreerde, merken of handelsnamen van ons, aan haar gelieerde vennootschappen, haar leveranciers en/of haar partners.

Aansprakelijkheid

Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u benadert via deze site. Mogelijke links naar andere sites worden aangeboden als service aan u. Wij hebben geen zeggenschap over deze sites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Het is uw eigen verantwoordelijkheid te controleren of deze sites vrij zijn van virussen en andere schadelijk zaken. Aan de op deze website gepubliceerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Vragen en suggesties

Alle door u aan ons verstrekte informatie (suggesties, ideeën en overig) wordt door ons beschouwd als niet-vertrouwelijk en openbaar. Wij wensen via deze site echter geen vertrouwelijke informatie te ontvangen. Wij kunnen ideeën en technieken die u ons stuurt vrij toepassen.

Als u ons materiaal stuurt, geeft u aan ons het onbeperkte, onherroepelijke recht deze informatie te gebruiken, waaronder door deze te vertonen, te wijzigen, te verwerken of deze te verspreiden en te registreren.