Badkamer renovatie & installatie

Is jouw badkamer toe aan een nieuwe look, nieuw sanitair of is er een probleem in de huidige situatie. Ook dan kun je terecht bij M.I.B. Installatietechniek B.V.

Renovatie en installatie

Eens in de zoveel tijd is het nodig om de badkamer eens geheel aan te pakken. Dit is een enorme klus wat impact heeft op het dagelijks leven. Om deze klus zo snel en goed mogelijk te voltooien komen wij graag bij jullie langs. Wij verzorgen niet alleen loodgieterswerkzaamheden, maar nemen de klus als geheel op ons. Naast het aanleggen van leidingen, zorgen wij dus ook voor geheel nieuw tegelwerk, voegwerk, kitranden, sanitaire voorzieningen en de bijbehorende garantie.

Hoe een badkamer renovatie precies verloopt, hangt natuurlijk helemaal af van de huidige situatie en de wensen. De eerste stap in ons traject is dan ook het bekijken van de huidige ruimte, zodat we kunnen bepalen welke werkzaamheden er plaats moeten gaan vinden om een badkamer renovatie te kunnen realiseren. Wil je een badkamer plaatsen in een ruimte waar nog geen badkamer zat? Geen probleem. We onderzoeken samen met jou de mogelijkheden en bespreken deze uitvoerig.

Nadat de situatie is bekeken, zullen de wensen worden besproken. Wat voor sanitaire voorzieningen moeten er worden geplaatst? Waar moeten deze worden geplaatst? Wat voor tegels zijn gewenst? Welke kleur voegwerk zullen we toepassen? En natuurlijk: op welk termijn wordt verwacht dat de klus geklaard wordt.

Een badkamer renovatie is geen klus om te overhaasten, dus wij kiezen ervoor om de voorbereidende stappen goed door te spreken, zodat beide partijen weten wat er gaat gebeuren, er een mooi ontwerp ligt en wat de planning zal gaan zijn.

Werkzaamheden

Op het moment dat de werkzaamheden gaan starten, zullen we ons best doen om ervoor te zorgen dat het dagelijks leven door kan gaan. Ook proberen we om de overlast in andere ruimtes zoveel mogelijk te beperken en houden we onze werkruimte zo gering mogelijk. Wees er wel van bewust dat de ruimte waar de badkamer gaat komen 2 à 3 weken niet bereikbaar is wegens het drogen van materialen. Hier zullen we je natuurlijk over informeren.

Als we gaan starten met de werkzaamheden is het belangrijk dat de ruimte wordt opgeleverd zoals afgesproken. Denk hierbij aan: alle losse spullen (handdoeken etc.) uit de ruimte. Wanneer het sloopwerk door jullie zelf wordt gedaan, zullen er ook afspraken gemaakt worden over het opleveren van kale muren etc. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Tijdens het renoveren van de badkamer blijven we constant met jou communiceren, zodat het een transparant proces is. Het is immers jouw badkamer waar we hard aan werken! We houden je op de hoogte van de ondernomen stappen en nemen je mee in de stappen die gaan volgen.

Bij het afronden van de werkzaamheden zal alles worden getest en gecontroleerd. We leveren garantie op onze werkzaamheden en staan voor de geleverde duurzame kwaliteit. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk kan genieten van het gewenste resultaat.

Sanitair installatie

Soms is het niet nodig om de gehele badkamer aan te pakken, maar is er slijtage bij losse onderdelen. Van een lekkende kraan, een verstopt toilet of een lekkage in de douchecabine door een versleten kit rand. Het herstellen en installeren van sanitair is geen makkelijke klus om zelf te doen.

Voor dit soort werkzaamheden draaien wij onze hand niet om. We zorgen dat alle sanitaire voorzieningen netjes en vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd zijn. De geïnstalleerde sanitaire voorzieningen worden uitvoerig getest en de ruimte zal netjes worden achtergelaten zodat jij kunt genieten van de gemakken.

Verwijderen van oude sanitaire voorzieningen

Of je er nu voor kiest om de gehele badkamer aan te pakken, of om een aantal losse onderdelen te vervangen, de oude voorzieningen moeten er eerst uit. Mocht je ervoor kiezen om het verwijderen van de oude voorzieningen voor de installatie van de nieuwe voorzieningen of voor de gehele badkamer renovatie zelf te doen, wees je er dan van bewust dat je dit met beleid moet doen. De sloophamer is er dus voor beperkt werk!

De kans om leidingwerk te beschadigen is groot. Ook als er slechts losse onderdelen vervangen moeten worden, kan het verwijderen van deze onderdelen leiden tot extra schade. Zonde! Kies er dus voor om met beleid te verwijderen. Mocht je hulp of advies nodig hebben bij deze klus? Laat het ons dan weten! Hoe netter alles wordt gedaan, hoe eerder we goed kunnen starten met de klus, installeren van sanitaire voorzieningen of een gehele badkamerrenovatie, waar je ons voor nodig hebt.

Service en garantie

Wij bieden natuurlijk garantie op onze werkzaamheden. De garanties nemen we ook uitvoerig met je door. Mocht er tijdens of na de garantieperiode iets aan de hand zijn, neem dan met ons contact op. We komen zo snel mogelijk langs om de situatie te bekijken en een passende oplossing te bespreken.

Laat hier uw telefoonnummer achter

Wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld